SIMPEL taken beheren via computer, telefoon en tablet: Wunderlist

Wunderlist logoEr zijn aardig wat tools die je helpen bij het beheren van je taken maar er zijn er weinig die zo SIMPEL zijn als Wunderlist. Wunderlist werkt op zowel PC als Mac, en zowel op iPhone en  iPad als op Android telefoons en tablets. Het aanmaken van taken gaat door ze simpelweg in te typen!

Net zo eenvoudig is het om lijsten aan te maken om je taken te organiseren. Daarna zou je gegevens kunnen toevoegen zoals een extra notitie, een datum, een herinnering of een sterretje. Via je account, waarvoor alleen een emailadres en een wachtwoord nodig zijn, worden alle taken vlot gesynchroniseerd tussen je computer en je telefoon of tablet. In mijn geval zijn dit een PC, een iPhone en een iPad en het werkt prima. Waar ik ook voor of achter (of op) zit, ik kan heel snel wat in mij opkomt even noteren.

Een toepassing van Wunderlist voor het onderwijs is de optie om lijst te delen met anderen. Dit kan met collega´s of leerlingen die ook een Wunderlist account hebben, maar dit kan ook via een automatisch aan te maken link die verwijst naar de CloudApp van Wunderlist . Een derde optie is om een lijst direct vanuit Wunderlist naar een collega of leerling te emailen.

Probeer het maar, het is echt heel SIMPEL.

One Response to SIMPEL taken beheren via computer, telefoon en tablet: Wunderlist

  1. […] blogpost is geschreven naar aanleiding van een aantal notities in mijn Wunderlist en een tweet die verwees naar een post op Hubtech, die daar op wonderbaarlijke wijze bij […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: